Wij zoeken vrijwilligers

Het Erik Scherder Huis heeft een vaste staf met o.a. een studiecoach, een jobcoach, een neuropsycholoog, een sportcoach, een manager en een begeleider. Maar we kunnen niet zonder vrijwilligers.
Zo zoeken wij studenten die onze studenten met hersenletsel willen begeleiden, maar ook vakmensen die alles kunnen vertellen over hun werk. We zoeken chauffeurs die ons busje naar sportaccommodaties en ervaringsplekken rijdt.
We zoeken gastvrouwen en -heren, klusjesmannen, slimmeriken op het gebied van ICT en begeleiders voor bij uitstapjes. 
Als vrijwilliger help je mee jongeren met hersenletsel weer een toekomst te geven. Daarin maak je als vrijwilliger echt een verschil.
Wil je ons helpen en wordt je een collega van o.a. vrijwilliger Erik Scherder? Mail dan aan Renée van Eerden. Graag tot snel!

Wij zoeken sponsors

Helaas is de exploitatie van het Erik Scherder Huis nog niet kostendekkend. Bovendien moet veel vooraf worden geïnvesteerd. In het pand, in inrichting,  in computers, rolstoelbus en nog heel veel meer.

Gelukkig hebben de founding partners en Stichting Het Daan Theeuwes Fonds al een enorm bedrag bijeengebracht, waarmee we o.a. het personeel eerder aan konden nemen, hen konden trainen  en de verbouwing konden realiseren. Bovendien hebben veel bedrijven, organisaties en particulieren ons geholpen met geweldige donaties zoals o.a. de keuken, de gym, de tafels, de vloer, een deel van de verbouwing etc. Maar we zijn er nog niet.

Wij zoeken dan ook sponsors - groot en klein - die het Erik Scherder Huis mee mogelijk blijven maken. Bijvoorbeeld met sponsoring voor extra programmaonderdelen als creatie, muziek en verwerking, voor studiematerialen, presentatieschermen, cursusgelden, sportabonnementen etc.

Wilt u meer informatie? Mail dan naar Adriaan Theeuwes.

De Belastingdienst heeft de Stichting de ANBI status toegekend, zodat giften in veel situaties fiscaal volledig aftrekbaar zijn. Wij geven u graag meer informatie.

Algemene gegevens

Dit zijn de gegevens van Stichting Erik Scherder Huizen:

Adres          Baarsstraat 15, 1076 RT Amsterdam

Telefoon        085 0608350

Mail:         info@erikscherderhuis.nl

Kamer van Koophandel 87067412

AGB code       41541592

RSIN         864194043

Bank         NL 64 FVLB 0260 885 991